Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 500

Фризура без пари

В съда напразно чакали Севдалин на последното съдебно заседание. Снимка: Пловдив прес.

Жител на Каолиново е обявен за общодържавно издирване, след като си направил във фризьорски салон прическа за 1683 и духнал без да плати за разхубавяването. Новината съобщи сайтът от Южна България “Пловдив Прес”, чийто репортер присъствална съдебната сага по случая.

47-годишният травестит Севдалин Асенов се изживявал като жена и си правел скъпи прически за да се поддържа. Точно преди година, на 4 ноември 2019 посетил салон на “Дима стил” в Пловдив и си поръчал удължаване на косата и други разхубавяващи процедури от ценоразписа на салона. Сметката излязла 1683 лева, клиентът казал, че навън го чака приятелят му, който ще плати, излязъл, уж да го викне и повече не се върнал.

От салона решили да си потърсят дължимото и завели срещу травестита дело. Оказало се, че като местожителство Севдалин посочил Каолиново, но на дадения адрес не бил намерен при многократните опити да бъде открит. Съседи казали, че не живее там повече от 10 години. По делото имало и друг негов адрес, в София и за следващото съдебно заседание щял да бъде търсен там. Докато съдът се събере наново, се очаква МВР да предостави и справка с резултата от общодържавното издирване на красавеца.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *