Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Фотоси красят автобусни спирки

Осем спирки за градския транспорт в Шумен и една в центъра на село Мадара са реновирани през миналата седмица, съобщават от пресцентъра на Общината. Пребоядисани са металните конструкции и са подменени стъклените витрини на рекламните елементи. На три от тях вече са поставени подбрани снимки от пленерите по фотография, организирани от Община Шумен.

Красиви фотоси вече красят автобусните спирки на бул. „Велики Преслав“ пред заведение „Воаяж“, на пл. „Оборище“ (на ъгъла с ул. „Шипка“) и на бул. „Симеон Велики“ до банка ДСК. На тях са изобразени различни природни и исторически обекти, паметници на културата, както и сгради с характерната за Шумен архитектура от началото на 20-и век. Предстои през следващите дни да бъдат поставени снимки и на останалите шест спирки.Фотографиите са на Ивайло Сакелариев, Вихрен Маджаров, Злати Димитров, Цветослав Георгиев, Велико Колев и Калоян Живков.Обновените спирки са собственост на общината от тази година.

От общинската администрация изразяват своето огорчение от факта, че автобусната спирка на бул. „Симеон Велики“ до банка ДСК, която беше ремонтирана наскоро, вече е повредена. Оттам се обръщат с молба към гражданите като се наслаждават на фотосите да пазят и спирките.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *