Подкрепяте ли проектокабинета на Слави?

or

гласували: 104

Форум на зъболекарите

Кръгла маса  на тема „Национална програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0 до 18 години в Република България за периода 2015- 2020 година“, ще се проведе в Шумен на  16.10.2020 г., съобщават от Регионалната колегия на Българския зъболекарски съюз. Събитието ще е зала Тича на Гранд хотел “Шумен“ от 11 часа.

Целта на форума е да се популяризира Национална Програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0-18 годишна възраст в Република България, за подобряване на познанията и културата на различни целеви групи от населението в областта на профилактика на оралните заболявания , както и обсъждане кампанията за поставяне на силанти на първите постоянни кътни зъби на децата от 5 до 9 години .

Въпроси освен по програмата , рамково договаряне с НЗОК, пандемията и оралните заболявания, можете да задавате на д-р Н. Шарков – Председател на УС на БЗС, д-р  Миланов – гл. секретар на БЗС,председател на НКС, д-р Светослав Гачев – зам. председател на БЗС, член на НКС, д-р Елка Баева – Председател на РК на БЗС Шумен, д-р Виолета Алексиева координатор на ПППОЗ за област Шумен, д-р Малина Милчева – управител на ДЦ“ Дент-Шумен“

Организатори на форума са Ръководството на програмата и БЗС.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *