Одобрявате ли действията на служебното правителство?

or

гласували: 83

Фокусите на Ненчо Илчев

На 8 юни, от 17,30 ч. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” в Шумен гостува известният комик и илюзионист Ненчо Илчев с изкуството на магията и представяне на „Забранената книга за фокуси”.

Публиката е моят най-верен партньор, съветник и приятел. Тя притежава безкрайно любопитство и е склонна да ме последва навсякъде. Това, което мога да ѝ обещая, е, че винаги ще я водя в нови светове, неочаквани посоки и ще споделяме заедно откритията от чудото да бъдеш жив – това казва Ненчо Илчев след срещата си със своя идол – американския маг Дейвид Копърфийлд. Това си обещание Ненчо Илчев ще спази и при гостуването си в Шуменската библиотека, когато ще представи и някои от специалните си магически трикове.

Ненчо Илчев е роден в родопското село Момчиловци. Завършва гимназия в Смолян, за кратко учи в медицински колеж, след което се ориентира към актьорското майсторство. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Стефан Данаилов и от 1997 г. е актьор в трупата на Театъра на българската армия. Става известен в края на 90-те години с фокусите си в предаването „Спукано гърне”, на което е и водещ, а след това с участието си в комедийното шоу „Комиците” по bTV. Илюзионистът Ненчо Илчев е ученик на българския маг Мистер Сенко. Във филмографията на актьора Ненчо Илчев са заглавия като „Столичани в повече”, „Велика България”, „Стъпки в пясъка”, „Църква за вълци”, „Изневяра” и др. Носител е на награда „Иван Димов” за млад актьор за ролята му на Габриел Кънчев в спектакъла „Ножица-трепач” от Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс и на награда „Максим” за поддържаща мъжка роля за ролята на Васенка в „По-големият син” от Александър Вампилов.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *