С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,523

Финанси за 45 проекта

45 проекта на обща стойност 48 950 лева бяха одобрени днес на заседание на Общинския фонд „Култура”, съобщават от пресцентъра на Община Шумен. От подадените общо 53 предложения три не са разгледани поради пропуск в документацията. Други пет не са одобрени от членовете на Управителния съвет на фонда с председател зам.-кметът по образование и култура Найден Косев. В заседанието участваха осем от членовете на фонда – Венцислав Венков, Иван Карадочев, Юрий Проданов, Кина Вачкова, Петър Дичев, Антония Панева, Чинка Тодорова и Стефани Лечева. Двама от членовете – Росица Добрева и Валерий Желязков отсъстваха от заседанието поради ангажименти извън града.

От подадените 53 проекта 20 са предложенията в направление „Детски и младежки културни дейности“, а 33 проекта са подадени в направление „Творчески Шумен“.

Общият бюджет за тази година е в размер на 59 698 лв., като в сумата е включен и предходният остатък от миналата година от близо 4700 лева.

Наименованията и сумите на одобрените проекти ще бъдат публикувани през следващата седмица на сайта на общината в секцията „Култура, младежки дейности и спорт“, уточняват от Общината.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *