С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

“Унгарец” от СССР

Унгарският гражданин Сергей Батрак е бил избран за член на Съвета на директорите на “Топлофикация Шумен” ЕАД (в несъстоятелност). Това показва справка на Шмоко.бг във фирмения регистър. На заседание на съвета на директорите на 10 май т. г. Батрак е бил избран за заместник-шеф на борда на “Топлофикация”.

 
От нотариално заверената декларация по чл. 234 от Търговския закон става ясно, че Сергей Батрак е роден на 21 ноември 1959 година в Днепропетровск, СССР, но се е легитимирал с лична карта на гражданин на Унгария.

 
Новият член и заместник-председател на Съвета на директорите на “Топлофикация” има у нас регистрирана фирма под името “Екоинком” със седалище в курорта “Св. Св. Константин и Елена”. Като предмет на дейност на дружеството в частност е записано енергопроизводството от възобновяеми и невъзобновяеми енергийни източници – вятър, слънце, биомаса, водород, биогаз, мазут и отпадъчни суровини, както и изграждането на топлоцентрали от биомаса.

 
Междувременно от Съвета на директорите е била заличена Мариела Стаменова, която е издържала конкурс за нотариус в Нови пазар.

 

 

Факсимиле от протокола за избор на Сергей Батрак за член на Съвета на директорите.

Факсимиле от протокола за избор на Сергей Батрак за член на Съвета на директорите.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *