Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Умни учители

Успешно внедрени повече от 30 модерни стратегии, методи, средства и подходи в ежедневната си работа, още толкова използвани по определени теми. Това е резултатът от приключилия проект на детска градина “Братя Грим” по Ключова дейност 1 на “Еразъм+”  “Квалифицирани учители – успешни деца”.

В рамките на година и половина дванадесет учители усъвършенстваха уменията и знанията си по теми като работа на открито, преподаване чрез изкуство, ползване на информативно-комуникационни технологии и методи за работа с деца със специални образователни потребности. Едноседмичните курсове и наблюдения  в партньорски организации от Литва, Великобритания, Исландия, Малта и Италия дадоха възможност да навлезем в света на колегите и да усвоим нови методи и подходи, каза директорът на градината д-р Евгения Михова. След всяко участие в обучение  педагозите представяха наученото в групата и сред колеги в Шумен.

Според учителите, този обмен е изключително полезен за тяхната професионална квалификация, самочувствие и удовлетворение от работата с децата на Шумен.

Спечеленият от градината проект, на стойност 16 055 евро, бе финасиран от Центъра за развитие на човешките ресурси-София.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *