Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 466

Уебинар за младежки проекти

На 07.04 Община Шумен и Общински младежки съвет Шумен организират информационен уебинар относно конкурса за финансиране на проекти, насочени към младите хора на гр. Шумен. Срещата ще се състои виртуално чрез платформата Google Meet, от 16:00 часа.

По време на събитието ще се включат Лили Петрова (Председател на експертния съвет по Младежки дейности и спорт) и Елена Димчева (Младши експерт проекти, програми и интеграционни политики). Те ще отговорят на най-често задаваните въпроси, като ще дадат и допълнителни разяснения за процеса на кандидатстване.

Напомняме, че Община Шумен обяви конкурс за проектни предложения на младежки организации, инициативни групи, творчески формации, които осъществят младежки дейности на територията на Община Шумен. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи. Те могат да бъдат свързани с организиране на свободното време на младите хора – природа, спорт, бизнес, култура, история, насърчаване на неформалното обучение и участие в различни граждански инициативи.

Проектите се подават на гише №3 в Центъра за информация и услуги в общинската администрация или в електронен вариант на e-mail: e.dimcheva@shumen.bg  до 16.00 часа на 16 април 2021 г.

 

Уебинарът ще използва платформата Google Meet и е с предварителна регистрация: https://forms.gle/TvmexSaSBmk94a4M9

Линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/483838999652495

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *