С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Убиец на съд

Ерджан Бюняминов, 33 г.

Окръжната прокуратура в Шумен изправя пред съда опасен рецидивист, убил с особена жестокост жената, с която живеел, съобщават от апелативната прокуратура във Варна. Внесен е обвинителният акт срещу Ерджан Бюняминов (33 г.), който на 26 септември 2015 г. преби до смърт с юмруци и ритници Гюлшен Х. (51 г.), с която живеел на семейни начала.

След поредното си излизане от затвора (за ПТП, изнасилване и блудство) Ерджан заживял с Гюлшен и нейния брат под наем в общинско жилище на ул. “Раковска” 44 “б”, до Томбул джамия.

На 26 септември м.г. обвиняемият и жертвата му отишли заедно в игрална зала. На входа на залата им поискали личните карти. Ерджан представил своята, а Гюлшен уж отишла до колата да си вземе документа и пари, но не се върнала.

Подсъдимият тръгнал да я търси, но не я открил на паркинга и подал сигнал на тел. 112. Потеглил с колата, за да продължи да я издирва, но по пътя спукал гума. Спрял го полицейски патрул. При проверката се разбрало, че няма книжка, кара със спукана гума и е пил.

Полицаите му съставили няколко акта и му дали талон за химическо изследване, понеже отказал теста с дрегер.
Като свършил всичко това, Ерджан продължил да търси Гюршен, този път с нейния брат. Пред вратата на общинската къща на “Раковска” видели Гюлшен, която се връщала към къщи.

Къщата

Къщата

Насочил се към нея и започнал да я удря с ръце и крака, влачил я по улицата за косата, даже скочил отгоре й… Ерджан тежи близо 100 килограма.

Свидетел, видял разправията и побоя, се обадил за помощ. Откарали пребитата жена в шоковата зала на спешно приемно и там издъхнала от раните си. Причина за смъртта е тежка гръдна травма, причинена от юмруци и ритници, включително и от стъпване с крака върху тялото.

33-годишният рецидивист е под арест. Чака началото на съдебния процес в затвора в Ловеч.

Коментари

  • станислава юли 5, 2016 в 4:22 pm

    ИЗВЕРГ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *