Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

Тряссс в бетона

43-годишен мъж от Шумен е бил изловен, че е карал пиян, след като предизвикал катастрофа по пътя Шумен – Новосел, съобщи ОДМВР. По време на пътното произшествие мъжът е бил сам и единствените щети от катастрофата са по колата му.

Малко преди 16:30 в четвъртък в ОДМВР постъпил сигнал за блъснат и изоставен лек автомобил под моста за село Новосел. Автомобилът бил със запалени светлини и отворен от шофьорската страна прозорец.

 

На място като намиращ се най-наблизо бил изпратен районният инспектор на Новосел, който тъкмо си обхождал района. Полицаят се озовал на място за 4-5 минути. Под моста обаче се стъписал, тъй като по кормилото на автомобила “Нисан Примера” имало кръв, следи от кръв имало и по предния капак на колата. От полицията веднага се обадили в Спешно отделение за информация за приет пострадал, но нямало данни за пациент от катастрофа. На място пристигнал и екип на КАТ, който трябвало да оформи произшествието с избягал шофьор.

Докато полицаите се суетяли около колата, от гората се чул шум, а от шубраците изскочил добродушен ухилен мъж на 43 години, който скрит наблюдавал действията на ченгетата. Аз съм, казал, шофьорът и обяснил, че както си карал насреща му излязъл бетонът и се блъснал в него. Кръвта била от носа му, а после явно без да иска пипнал и капака. Мъжът бил излязъл да бере леорда. По стандартната процедура полицаите го тествали за алкохол, а дрегерът показал 1.93 промила алкохол. Шофьорът е задържан за 24 часа в полицейското управление в Шумен, а по случая е образувано бързо производство.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *