С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,523

Времето през погледа на П. Калудов

Трохите на времето“ е назовал своята изложба Панайот Калудов. Тя ще бъде открита на 17 октомври от 18:00 ч. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ в Шумен.

Здравейте приятели! Споделете трохичка от своето време с моите рисувани мисли, емоции и безсъници! Ще се радвам да Ви видя, поспрели за миг в моята изложба “Трохите на времето”. Така звучи поканата на Панайот Калудов, който за пореден път изненадва приятели и познати с една друга страна от неговата същност. Представените картини в изложбата са едно емоционално отражение на дълбоката душевност на актьора, художника, учителя, на Човека Панайот Калудов.

Панайот Калудов

В изложбата са включени и подбрани творби от първата по рода си NFT колекция “TIME UNLOCKZ”, посветена на вечния кръстоносен поход на човек в опити да разбере, да догони, или да надбяга Времето. Създадена в партньорство с Argent Publications, колекцията преплита в един синхроничен танц оригиналната четка на художника с пръски изкуствен интелект.

Многоизмерни като самия герой на тази изложба – Негово Величество Времето, във всяка картина дишат няколко художествени пласта, които разказват различни човешки истории. А ние ще решим сами за себе си коя от тях е нашата.

Изложбата ще е активна от 17 до 25 октомври.

Авторът изказва огромна благодарност към библиотечната институция „за съдействието тази изложба да има своето ВРЕМЕ!“

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *