Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

Трима на място

Трима души са загинали на място при тежка катастрофа на главния път Шумен – Силистра близо до село Страхилица, община Венец. Четирима други са откарани от местопроизшествието в тежко състояние до болницата в Шумен. Челно са се ударили “Пежо” с шуменска регистрация и “Опел” от Благоевградско.

На мястото на инцидента са директорът на ОД МВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим, шефовете на РУ на МВР и на пътната полиция и прокурор от Окръжната прокуратура. В момента се извършва оглед на местопроизшествието, а движението по главния път се отклонява по обиколни маршрути през с.  Капитан Петко.

Обаждането за катастрофата е постъпило в 15:14 часа в понеделник. Според първоначална информация опелът се е движел в посока Шумен, а пежото е изкачвало баира към Венец. Асфалтът на това място е добър и предразполага към по-висока скорост, но пътната настилка е била мокра и опелът най-вероятно е поднесъл на завоя и се е ударил в пежото.

На място в благоевградската кола са загинали най-малко двама души – мъж и жена. Край канавката на пътя е намерено тялото на втора жена, за която час и половина след инцидента не се знаеше от кой автомобил е излетяла при сблъсъка. Сред четиримата пострадали, които са откарани в МБАЛ Шумен, има и дете на 14 години, обясни ст. комисар Расим.

И тримата загинали са пътували в колата с благоевградски номера, но са от Тутракан научи по-късно Шмоко.бг. Зад волана на опела е бил 45-годишният Николай Димитров, загиналите жени са Дияна (41) и Анелия (31) Василеви и са негови балдъзи – сестри на съпругата му.

Откараните в болницата са шофьорът и спътниците му от пежото. Колата е била управлявана от 50-годишен мъж, който е пътувал със жена си и и сестра й. И тримата са в тежко състояние. 14-годишното момче, което е откарано в болницата е племеник на шофьора и син на балдъзата му и е в сравнително най-добро състояние. Детето е било с временна загуба на съзнанието и без опасност за живота му.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *