Подкрепяте ли проектокабинета на Слави?

or

гласували: 387

Телевизор за 8.99


С касова бележка за 8.99 лв. Делка Йорданова от Шумен спечели седмичната награда в Лотарията на НАП с касови бележки, съобщиха от шуменския офис на институцията. Късметлийката получи от директора на офис Шумен  Светла Върбева  40-инчов LED телевизор с ярки 4К HDR изображения. Делка Йорданова участва в Лотарията с 410 касови бележки, регистрирани до момента, а печелившата е от покупка, направена на 12 февруари 2018г.

Тази година късметлиите в играта на данъчните се обявяват не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

От стартирането на лотарията 10 октомври 2017г. до началото на месец март 2018г. шуменци отново са много активни в регистрацията на касови бележки за лотарията. Регистрираните касови бележки са на стойност 3 518 861,24 лева по данни от 258 358 броя касови бележки. Чрез ПОС терминал шуменци са регистрирали 9 164 касови бележки, а чрез сайта на НАП 246 190. Средния брой регистрирани касови бележки от един участник е за същия период е 213 броя. Статистиката сочи, че шуменските участници се нареждат на единадесето място по активност от общо 28 –те области в страната.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *