С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Тежко ПТП край Енево

ОБНОВЕНА. Тежко ПТП на АМ-Хемус. между Шел-Енево, север и етапна връзка Нови пазар, посока от Варна към София, уточниха от пресцентъра на ОДМВР във връзка с подадената по-рано информация. ПТП-то е станало с два мотоциклета, които са пътували заедно. Каращият отзад мотоциклетист с Кавазаки се е ударил в задната гума на предния мотоциклет, след което е паднал. Откаран е за преглед в шуменската болница в тежко състояние. Водачът на ударения мотоциклет не е пострадал. Няма други лица, пътуващи с двамата мотоциклетисти. Пострадалият водач е на 34 години, с адрес в поморийско село, правоспособен, уточниха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

Местопроизшествието се охранява, на място са два полицейски екипа от РУ- Нови пазар.

Минути след катастрофата от пресцентъра на ОДМВР съобщиха за подаден сигнал за възникнало ПТП на магистрала Хемус, край с. Енево. Водач на лек автомобил, лекар, спрял веднага, виждайки катастрофата и подал сигнал на дежурните в полицията.

От ОДМВР молят преминаващите да не спират да гледат катастрофата, тъй като създават опасност за ново ПТП. От полицията предупреждават водачите да шофират внимателно.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *