Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 155

Тежка катастрофа

Един човек е загинал, а втори е с тежки травми в МБАЛ – Шумен след челен сблъсък между ТИР и микробус в района на село Изгрев по пътя Шумен – Силистра, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. Катастрофата предизвика затруднения в трафика и наложи обходни маршрути за пътуващите от и за Силистра.

Сигнал за произшествието е получен в 06:00 часа сутринта в дежурната оперативна част на областната дирекция в Шумен. Съобщено било, че са се блъснали тежкотоварен автомобил и бус. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.  След пристигане било установено, че 27-годишният водач на буса е загинал на място. Спътникът му е невредим.

Спасителни екипи от пожарните в Шумен и Каолиново са помогнали да бъде изваден 60-годишният водач на тежкотоварния автомобил от кабината. Откаран е за преглед в МБАЛ- Шумен, където се оказало, че има счупени крак и ръка и множество контузии и се наложило да го оперират.

 

Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. На място се извършва оглед. Движението в участъка е затруднено. Създадена е временна организация на движението. Пътуващите към Силистра ще бъдат насочвани през Венец, а идващите от Силистра ще преминават през Изгрев и ще бъдат насочвани към Каолиново.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *