Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 940

Театрална Коледа

Коледа иде, хайде на театър! С това традиционно мото шуменският театър кани малки и големи да празнуват през декември, съобщават от пресцентъра на Мелпомена.

Традиционното коледно представление, което ще бъде и благотворителен жест към социално слабите, пенсионерите и приятелите от Дома за стари хора, е политическата комедия „Кафето Ви, г-н Министър“ от Хореа Гарбеа на 12.12. от 19,00 ч. в камерна зала.

ДКТ „В. Друмев“ изпраща годината с две премиери.

Актьорите ще зарадват своите най-малки приятели с две нови заглавия –„В очакване на Коледа“ от Димитър Маринов, чиято премиера е на 14-и декември и „Коледни пакости“ от Кольо Карагеоргиев, с премиера на 15-и декември в традиционния неделен час – 11,00 ч. Желаещите родители, както всяка година, ще  имат възможност да подпомогнат добрия старец и той да поднесе на децата им подарък в навечерието на празниците. Подаръците е необходимо да бъдат оставени надписани на служебен вход на театъра най-късно  до 10,30 ч. на 15 декември, напомнят от пресцентъра на театъра.

По традицията двата коледни лъча със забавните истории, свързани с един от най-големите християнски празници „В очакване на Коледа“ и „Коледни пакости“ ще гостува на деца от Шумен и други градове в и извън областта.

Повече информация можете да получите от организаторите на тел.054 800 275   и на билетна каса – тел. 054  87 22 43.

Работното време на билетната каса е от понеделник до петък от 11,00  до 14,00 ч. и от 15,00 до 19,00 ч.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *