Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 826

Тарикат в катастрофа

18-годишен шофьор без книжса се блъсна в паркирана кола в шуменското село Марково и в знак на разкаяние за причинените щети предложил на потърпевшия да му остави собствения си автомобил. Той обаче отказал, а скоро след това лъснала и причината за необичайната щедрост.
В неделя сутринта към 4:30 младежът минавал с “Мерцедес” с варненски номера през шуменското село Марково. На ул. “Васил Левски” нещо не могъл да овладее управлението на колата и се блъснал в паркиран на улицата лек автомобил БМВ. От шумотевицата на улицата се появил собственикът на ударената кола, но виновният шофьор се държал културно и неагресивно и бил склонен на всякакви компромиси. Младежът обяснил, че няма пукнат лев, за да поеме щетата, но стопанинът на БМВ-то го успокоил и предложил двамата шофьори да попълнят протокол за застрахователя. Вместо да приеме, шофьорът на “Мерцедеса” излязъл с неочаквано предложение: “Вземайте колата, оставям ви я, продайте я ще си покриете щетите от удара!” Обяснил обаче, че няма да има пари да се прибере и помолил да му дадат поне стотачка, за да може да стигне до вкъщи.
Цялото поведение на 18-годишния усъмнило мъжа с БМВ-то и затова се обадил на 112. Пристигнали полицаи, а при извършена справка станало ясно, че “Мерцедесът” е откраднат от Провадия и 64-годишната му собственичка го е обявила за издирване. Младежът, който е от дуловското село Скала и, за който се предполага, че е крадецът на колата е задържан от полицейския екип за противозаконно отнемане на автомобил.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *