С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Такси в пламъци

Таксиметров автомобил “Дачия Сандеро” се е запалил в района на Базовото училище до магазина на CBA към 23.19 часа. Чу се експлозия, после нещо присветна като при взрив или фойерверки, след това дойде полиция и затвори бул. “Ришки проход” до ул. “Съединение”, разказаха очевидци. Усещала се и задушлива миризма от огън.

На място е пристигнал противопожарен автомобил, таксито е било  загасено. В момента на инцидента не е имало шофьор в колата. При гасенето е пострадал пожарникар, съобщиха читатели на Шмоко.бг. На кадри от местопроизшествието се вижда как докато огнеборецът гаси, към него лумва пламък.

Няма пострадал пожарникар при потушаване на огъня, съобщиха след като съмна от ОД МВР-Шумен. Сигналът за пожар е получен в 23.17 часа в неделя. На място е изпратена пожарна с трима огнеборци, които с 1 500 литра вода и 40 литра пяна са изгасили таксито. По повод кадрите, в които пламъците “обливат” един от огнеборците, от ОД МВР обясниха, че пожарникарят е бил със защитен екип.

До пожара се е стигнало вероятно заради неизправност с електрическата инсталацията на колата. Шофьорът отивал на поръчка, когато усетил миризма откъм таблото. Спрял и излязъл от колата и тогава избухнал огънят. Таксито е било с газова инсталация, но тя не е гърмяла и е останала цяла, независимо от това, че целият автомобил е изгорял.

Шофьорът – 50-годишният Коси К., не е пострадал, но прекарал нощта в полицейския арест за неизпълнение на полицейско разпореждане. Искал на всяка цена да отиде при горящия автомобил въпреки забраната и предупрежденията, че е опасно за живота му. Втурнал се към таксито и се наложило да бъде задържан. Съставен му е и акт по Закона за МВР и го заплашва глоба от 500 до 1 000 лева.

 

 

Пламна таксиметров автомобил

Таксиметров автомобил се е запалил в района на Базовото училище до магазина на CBA към 23.19. Автомобилът е загасен, в момента на инцидента не е имало шофьор в колата, но при гасенето е пострадал пожарникар е съобщиха читатели на Шмоко.бг. На кадри от местопроизшествието се вижда как докато огнеборецът гаси, към него лумва пламък.

Posted by Шмоко.бг on Sunday, February 26, 2017

Коментари

  • Loveca_ февруари 27, 2017 в 9:38 pm

    Сигурно пожарникара не е ходил на учения в Хитрино и затова не знае как се гаси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *