Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

С №32 към победа

С водосвет за здраве и благополучие, отслужен в църквата „Свети Три Светители“, традиционно коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания за област Шумен. Водачът Красимир Вълчев и кандидатите за народни представители от листата с №32 запалиха свещ за здраве, мир и успех в предстоящата предизборна надпревара и за победа на изборите на 14 ноември.

„Единственият път на България е европейският, защото води до държавите, които не рушат, а градят“, каза Красимир Вълчев и подчерта, че екипът на ГЕРБ-СДС и в тази кампания тръгва с вяра в доброто и с намерение да проведе позитивна и градивна кампания. Той бе категоричен, че отборът на ГЕРБ-СДС е от млади и изявени личности, който ще работят за реда, спокойствието и сигурността на хората.

Водач на листата на коалиция ГЕРБ – СДС в 30 МИР Шумен е финансистът и бивш просветен министър Красимир Вълчев. Вторият в листата е инж. Илтер Бейзатов, член на Изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ, депутат в 45-то и 46-то Народни събрания. На трета позиция е Евгений Цанков, а нататък в листата се подреждат Димо Георгиев, Димитър Александров, адв. Ралица Тодорова, д-р Николай Стефанов, д-р Румен Генов, Деница Спасова, Димитричка Недева, инж. Добри Стоянов и инж. Ахмед Еминов.

Пресцентър ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *