С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

Състезание по краснопис

Като част от празничната програма за Деня на Шумен, II ОУ „Д-р Петър Берон“ бе домакин на VI издание на Състезанието по краснопис и правопис за първокласници. Тази година състезанието е регионално и в него се включиха училища и от други общини, съобщават от пресцентъра на общината.

„Работим с Община Шумен да превърнем нашата инициатива в национална. Поздравявам всички участници и им желая успех!“, каза директорът на училището Павел Павлов.

От името на Община Шумен поздрав към децата и учителите отправи Даниела Савчева, директор на  Дирекция „Образование, наука и култура“, която окуражи участниците в това наистина родолюбиво и българско състезание.  „Поздравявам ви за смелостта да се включите в състезанието. Вашето участие вече е успех!“, отбеляза Савчева.

Работата на първокласниците ще се оценява от външно за организаторите жури от преподаватели в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, ръководено от проф. Снежана Добрева.

Наградите на победителите ще бъдат връчени на специална церемония от кмета на Община Шумен проф. Христо Христов на 11 май от 19,00 часа пред сградата на общината.

 

 

 

ПРЕССЛУЖБА

ОБЩИНА ШУМЕН

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *