Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 585

Изписаха пациент №4

Пациентът №4 с положителна проба за коронавирус е изписан и вече е в дома си, научи Шмоко.бг. 62-годишният Иван В. е изписан с отрицателна проба и сега му е наложена 28-дневна домашна изолация.

Съпругата на Иван В. също е дала вирусологична проба и тя е отрицателна. Това съобщиха пред репортер на сайта близки на семейството.

Четвъртият пациент, както съобщи Шмоко.бг е мъж на 62 годин от община Каспичан, който е бил настанен за болнично лечение в МБАЛ – Шумен. На 30 март т. г. му е взета проба и на следващия ден беше съобщено, че пробата е положителна за коронавирус, а мъжът е бил изолиран в самостоятелна стая в болницата.

Според информацията, с която разполага Шмоко.бг пациентът е пътувал по-рано тази година в Англия заедно със съпругата си. Той е кацнал на летището във Варна, откъдето с автомобил, който управлявал той, се прибрал с жена си на село, където живее. След това контактите му са били ограничени. Проучени са били контактните лица на пациента, сред които е съпругата му.

Още миналата седмица на съпругата на четвъртия пациент с коронавирус била взета проба от РЗИ, но я били “разлели” и се наложило да й вземат втора, която е излязла днес и е отрицателна.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *