Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

Стълб върху къща

Електрически стълб падна върху двор и къща на ул. “Скобелев” 82 точно на кръстовището до т. нар. цигански мост. Според първоначалната информация, която е получена в полицията, микробус се блъснал в стълба, след което напуснал местопроизшествието. На мястото на инцидента обаче не се забелязват следи или части от автомобил. Няма пострадали при падането на стълба.

Инцидентът е станал минути преди 16.00 часа. В този момент в къщата се намирала 37-годишната Севда Христова с трите си деца. В съседната къща на гости била дошла свекърва й. “Снахата Севда беше с трите деца вътре, а аз – в съседната къща при другия ми син дойдох на гости. Чувам голям гръм, излизам навънка, стълбът паднал, жици висят, извиках на внучката да излизат”, разказа пред репортери жената.

Чух удар, но не видях кола, разказва свекървата на Севда

Още преди произшествието стълбът бил в много лошо състояние, имало отлющен бетон, а арматурата му била оголена в основата, твърдят обитателите на съседните сгради и се кълнат, че не били виждали някой да се блъска в съоръжението. Възможно е обаче местните да крият някой от своите, който уж бил разпознат от жената, подала сигнал на 112. “Ако беше го беше блъснал някой, тука има толкова хора, щяха да хванат шофьора и да го набият”, коментира мъж от съседен двор.

Малко по-късно от полицията съобщиха, че шофьорът е установен. Човекът бил на 68 години, със слухов апарат и най-вероятно изобщо не бил разбрал, че е блъснал стълба при маневра на заден ход.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *