С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

“Студентски” с наемател

PARK

Фирмата “Пи Ем България” ООД от Варна е спечелила публично оповестения конкурс за отдаване под наем на обекти от парк “Студентски” за срок от 10 години, съобщи пресцентърът на Община Шумен. Варненското дружество беше и единственият кандидат и участник в конкурсната процедура.

Под наем ще бъдат предоставени за стопанисване бистрото и обслужващата сграда с каса, санитарни възли, съблекални, гараж и технически помещения, многофункционална спортна площадка и определени терени от парка за разполагане на спортно-развлекателни и атракционни съоръжения с обща площ 320 кв.м.

Инвестициите за довършителните строително-монтажни работи, които фирмата “Пи Ем България” предлага да извърши за срок от 6 месеца са в размер на 653 хиляди лева с ДДС.

До спечелилия конкурса е изпратено уведомително писмо.  14 дни след получаване на писмото заповедта на кмета влиза в сила и „Пи Ем България“ ще бъде поканена за сключване на договор за изпълнение.

Дружеството бъдещ наемател е регистрирано на ул. „Младежка“ във Варна с капитал 8 лева, разпределени по четири лева между съдружниците Константин Димитров и Богдана Димитрова.

Коментари

  • АМАН! юли 8, 2016 в 12:39 pm

    Капитал 8 лева?

  • Иванова Янка юли 8, 2016 в 11:20 am

    Дано само в старанието да стане по-хубав ,не унищожат зеленината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *