С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Студенти предлагат стажантски програми

Създаването на стажантска програма за студенти в областната управа предложиха днес възпитаници на Шуменския университет “Епископ Константин Преславски”, които посетиха  областния управител проф. Добромир Добрев по негова покана. Целта е чрез тази програма студентите да получат конкретна информация за работата в администрацията, да се запознаят със спецификата на дейността и с възможностите за професионална реализация.

Проф. Добрев се срещна с младежите, които участват в проект “Образовани и активни млади хора-защитници на човешки и граждански права в област Шумен”, се отзоваха на поканата на областния управител проф. Добромир Добрев, който се срещна с тях в рамките на застъпническа кампания по проекта за каузата „За повече образовани млади хора в местното самоуправление“ и тогава пое ангажимент за нова среща за обсъждане на идеите им за участие в работата на администрацията.

В срещата участваха и заместник-областния управител Нели Георгиева и експерти от Областна администрация. Областният управител проф. Добромир Добрев поздрави младите хора за амбицията и обеща съдействие чрез механизмите по различни национални програми да се търси възможност за привличане на завършващи студенти на работа в държавната администрация.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *