С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Стиковка за изборите

Работна среща за подготовката и провеждането на предстоящите парламентарни избори на 2 април се проведе в Областна администрация Шумен по инициатива на областния управител проф. Христо Христов, съобщават от пресцентъра на областната администрация.

В срещата участваха заместник-областният управител Христо Павлов, председателят на Районната избирателна комисия Ивайло Илиев, началникът на отдел “Охранителна полиция” към ОД МВР Шумен комисар Румен Симеонов и началниците на Районните управления в Шумен Илиян Николов, в Нови пазар Веселин Райнов, във Велики Преслав Тодор Енчев и в Каолиново Нихат Фазлъев, директорът на регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Иван Иванов, директорът на ЦСМП д-р Илиян Илиев, Митко Стойчев- началник отдел при „ Електроразпределение Север“, Катя Иванова-началник отдел ТЗ ГРАО.

„Това са поредни избори, които организираме, създадена е много добра координация между институциите, участващи в изборния процес“, заяви областният управител проф. Христо Христов.  Той подчерта, че основната задача пред всички е да се проведат демократични избори, да се противодейства на купения вот и да не се допусне подмяна на вота на избирателите.

На срещата бяха коментирани ангажиментите и готовността на институциите във връзка с охраната на изборните книжа и материали, предаването им на общинските администрации, начините за осъществяване на координация и съвместната им работа за обезпечаване на изборния процес.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *