С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,362

Спортен празник в УСШ

Спортен празник на ЦПЛР – УСШ „Хан Крум”- гр.Шумен се проведе днес в СК „Плиска”. Той премина  под наслов „Заедно можем всичко!”. В него се включиха близо 200 деца от 8 вида спорт /баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, гимнастика, карате, бокс/ разделени в две възрастови групи – 3-4 и 5-6 клас, съобщават организаторите.

Старт на състезателните игри бе даден от Йонко Божилов директор на ЦПЛР- УСШ „Хан Крум”. В надпреварата нямаше победители и победени във всяка игра, на първо място бе приятелският дух и любовта към спорта. Наградите бяха осигурени от Община Шумен. Спортният празник  бе част от инициативата „Месец на спорта” в ЦПЛР – УСШ „Хан Крум”. В спортния комплекс „Плиска” се проведоха турнир по футбол за купата на ЦПЛР- УСШ „Хан Крум”, вътрешен турнир по гимнастика, вътрешен турнир по баскетбол и вътрешен турнир по волейбол.

Предстоящи събития:

23 юни- 2021 г. – Турнир по бокс за купата на ЦПЛР- УСШ „Хан Крум”, Начало: 12.00 ч., Място: Зала по бокс

24 юни- 2021 г. – Турнир по волейбол за купата на ЦПЛР- УСШ „Хан Крум”, Начало: 14.00 ч., Място: СК „Плиска”

27 юни- 2021 г. – Турнир по карате за купата на ЦПЛР- УСШ „Хан Крум”, Начало: 12.00 ч., Място: СЗ „Младост”

Традиционният празник на ЦПЛР-УСШ „ Хан Крум „ се превърна във важна част от спортния живот на града.Това се дължи на всеотдайният труд на колектива на Спортната школа.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *