С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 167

Спортен празник в Преслав

Под наслов „Велики Преслав живее активно!“ Община Велики Преслав и  спортните клубове в града организират на 27 септември (неделя), на територията на  градския парк спортен празник. Той е финалната част от поредицата позитивни инициативи с които нашата община ще вземе участие в националния конкурс за спонсорство на общински проект „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2020“.

Ще ви очакваме на 27 септември  (неделя), точно в 10,00часа, пред паметника в градския парк, заредени със спортен дух и добро настроение, всички заедно – деца, родители, баби, дядовци, батковци и каки! Подготвили сме ви специална и  разнообразна програма. В нея са включени много спортни активности и занимания, весели игри, демонстрации, надпревари, рисуване, танци и др. които ще бъдат разположени на територията на парка и стадиона. Ще си поговорим и за здраве, и за активен начин на живот. Ще се забавляваме!

Всеки включил се в спортния празник ще получи талонче за участие в томбола, а имената на печелившите ще бъдат изтеглени по време на събитието.

Приканваме участващите да популяризират събитието, чрез постове в социалните мрежи, които трябва да съдържат датата, мястото, часа на събитието и неговото име  „НЕСТЛЕ за живей активно! 2020“.

Община Велики Преслав

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *