С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Спешен ремонт

Докладна записка от Веселин Пенчев /БСП/ за наложителен спешен ремонт на Детска ясла № 5 „Буратино“ ще бъде разгледана като допълнителна точка в дневния ред на сесията на Общински съвет Шумен в четвъртък. В нея се настоява в детското заведение да бъде извършен ремонт на тротоарните настилки , както и на фасадата на сградата.

Родители на деца са направили подписка за ремонт на тротоарните плочи и пътеките и фасадата на сградата

В отправеното предложение до председателя на Общинския съвет за включване на средства в бюджета за 2018, съветникът е приложил подписка на родителите, както и снимков материал, доказващ необходимостта от спешна намеса. „Тротоарната настилка в двора на детската ясла е силно компрометирана, стълбите пред входа на сградата на детската ясла са почти разрушени, а от фасадата на сградата се отделят и падат части от мазилката и бетона на козирки и тераси.“, пише в докладната си Пенчев.  Той настоява за спешна намеса и заделяне на средства за ремонта, тъй като в този вид сградата застрашава живота и здравето на децата, родителите и работещите в детското заведение.

Съветниците ще трябва да вземат решение по проблема на предстоящата сесия и по време на дискусиите по Бюджет 2018 ще трябва да предложат източник на средствата, тъй като такива в проекта не са предвидени.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *