Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 548

Спечелете наградата на НАП

50 000 лв. награда можете да спечелите в Лотарията на НАП, ако регистрирате получените от магазините касови бележки. Големият късметлия ще бъде изтеглен на 9 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://.kasovbon.bg до 11,59ч. на 8 декември 2019г., припомнят от пресцентъра на приходната агенция

От стартирането на лотарията и до момента шуменци отново са много активни в регистрацията на касови бележки за лотарията, са констатирали от НАП. От началото на 2019г. регистрираните касови бележки от шуменци са на стойност 6 269 302,15 лева от 456 696 броя касови бележки. Чрез ПОС терминал са регистрирани 22 752 касови бележки, чрез сайта на НАП са регистрирани  433 985 бележки, а близо 15 000 са регистрациите чрез мобилното приложение с QR код. Статистиката сочи, че шуменските участници и към момента се нареждат на единадесето място по активност от общо 28 –те области в страната.

От началото на трети сезон на инициативата за участие са регистрирани над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лева. Като над 2 милиона от тях са въведени през мобилното приложение на НАП чрез сканиране на нововъведения QR код на бележките. Касовият бон с най-висока сума, който участва в Лотарията, е за близо 10 хиляди лева.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта – https://www.facebook.com/kasovbon, има над 7000 последователи.

В данъчната лотария участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходните сезони, данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *