Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 430

Спецоперация “Абитуриенти”

Снимка на излязъл от прозореца абитуриент може да струва повече от хонорара на фотографа за целия клас.

Специализирана полицейска операция по охрана на обществения ред и безопасност на движението ще се проведе в Шумен при провеждане на масовите прояви свързани с Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност и абитуриентските тържества на 24 и 25 май. През двата дни потокът от автомобили с абитуриенти ще бъде контролиран. Движението на автомобили с абитуриенти, преминаващи през площад „България“, пл. „Кристал“, бул.“ Славянски“, ул.“ Карел Шкорпил“, ул.“ Съединение“ ще се регулира, видеокамери ще следят за нарушители на Закона за движение по пътищата на няколко възлови места в града.

За времето от 15 до 20 часа на 24 и 25 май се въвежда еднопосочен режим на движение на мотори превозни средства от ресторант „Боровец“ към паметник „Създатели на българската държава“ през вила „Пазачница“, Информационен център, и ул.“ Владайско въстание“. В тези дни отпада въведената забрана за придвижване на превозни средства за времето от 06:00 до 09:00 часа и от 18:00 до 21:00 часа от Информационния център до вила „Пазачница“.

Униформени служители ще следят за неправилно паркирани моторни превозни средства на ул. ”Съединение”, зад общината. Осигурени са патрулни екипи за охрана на обществения ред в района на паметник “Създатели на Българската държава” в ранните сутрешни часове след абитуриентските тържества. Полицейски екипи ще осъществяват контрол в районите около заведенията. Успоредно с това ще се работи и по безопасност на движението в малките населени места. Целта на операцията е да се осигури безопасност на движението и контрол по време на придвижването на абитуриентите до питейните заведения, да не се допускат произшествия и престъпления от общ характер и да се осигури добър обществен ред по време на провеждане на абитуриентските празници.

ОДМВР- Шумен пожелава на всички абитуриенти весели празници! На добър час и бъдете разумни!

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *