С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,884

Спазвай правилата

Общински младежки дом – Шумен съвместно с ОД на МВР – Шумен организира поредица от прояви и събития във връзка с превенция и запознаване младите хора с последиците от пряко свързани с ежедневието им рискови ситуации и проблеми. На фокус ще бъдат теми, свързани с безразсъдното шофиране, неспазване правилата и законите за безопасно движение по пътищата, употребата на наркотични вещества и други вредни субстанции, агресията сред младите хора, безопасен Интернет.

На 28.02.2023 г. от 16.00 ч. в НЧ „Напредък-1869“, ще се проведе първото от тази поредица събитие – среща-дискусия в подкрепа инициативата на ОД на МВР „Шофирай разумно! Животът е с предимство!“.

При подготовка на проявата Общински младежки дом-Шумен организира сред ученици ХII клас от СУ „Йоан Екзарх Български“, СУ „Сава Доброплодни“, ПМГ „Нанчо Попович“, ПЕГ „Н. Й. Вапцаров“, ПГ по Икономика, ПГСАГ, ПГМ „Христо Ботев” и студенти от ПФ на ШУ „Епископ Константин Преславски“ анонимна анкета, включваща въпроси, свързани с темата. На срещата ще бъдат отчетени резултатите от анкетата, участие ще вземат представители от ОД на МВР-Шумен, ще бъде представен филма „Шофирайте разумно! Животът е с предимство!“, както и обсъдени все по-наболелите въпроси, свързани с темата.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *