Маските: за (зелено) или не (червено)?

or

гласували: 129

Смърт пред “Херсон”

Мястото, където е паднал Огнян.

Мястото, където е паднал Огнян пред кино “Херсон”

59-годишен мъж почина на улицата пред бившето кино “Херсон” днес по обяд. Според очевидци мъжът е залитнал напред и е паднал по очи. Имал рана на едната вежда и на скулата. Аутопсия трябва да установи в четвъртък причината за смъртта му.

Починалият е 59-годишният Огнян Димитров от Шумен. Мъжът се движел по пешеходната част на бул. “Славянски” към 11 часа днес. Дали му е прилошало или се е спънал или подхлъзнал не се знае, но когато се втурнали да му помагат мъжът вече е бил колабирал. Опитали се да го свестяват със сърдечен масаж и дишане уста в уста, но това не дало резултат.

Линейка е дошла пред киното за ок. 15 минути, но според медиците при тяхното пристигане Огнян вече е бил мъртъв.

В социалните мрежи и някои от информационните сайтове като причина за смъртта се посочва подхлъзване върху заледен тротоар.  По повод на инцидента пък кметът на Шумен Любомир Христов излезе със специално обръщение към шуменци. Публикуваме пълния му текст:

“Във връзка със създалата се сложна зимна обстановка и зачестилите инциденти ви призовавам през тези дни да бъдете по-внимателни и по-отговорни към себе си и близките си. Уверявам ви, че правим всичко възможно с наличните си ресурси от хора и техника да нормализираме състоянието на пешеходните зони и уличната мрежа, въпреки непрекъснато променящите се метеорологични условия. Обръщам се към вас с молба да положим общи усилия, за да предотвратим инциденти и злополуки.”

IMG_0017

Коментари

  • Петър януари 6, 2016 в 9:28 pm

    По обяд тротоара пред входа на библиотеката беше почистен, но смешното е, че когато той свършва, малкото тротоарче пред общината, което му се явява продължение, е затрупано. Сигурно Bobcat-а няма откъде да се качи.

  • Аз януари 6, 2016 в 9:03 pm

    Днес е Богоявление.Никъде не видях къде в Шумен е хвърлян кръст !?!?! Шъмен както винаги не е в България 🙁

  • Съжалявам януари 6, 2016 в 7:57 pm

    Днес ми се наложи да ” миткам ” из града . За срамота – нито около Военното училище , нито около библиотеката са почистени тротоарите . Да не говорим за тротоара под Градската градина , подлеза до Кауфланд / и тротоарите към магазина / . Всички социално слаби и безработни можеха да участват в почистването срещу съответното заплащане . Като няма съвестна почистваща фирма и управители на съотвентите учереждения !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *