Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 719

Сметопочистването в Преслав

Договор с „БКС“ ЕООД – Велики Преслав за изпълнение на услугите по организирано събиране и транспортиране на битовите отпадъци и поддържане на чистотата на площите за обществено ползване в общината е подписал на 2 януари кметът на Преслав инж. Янко Йорданов. Съгласно договореното, през 2020 съдовете за битови отпадъци в населените места ще се обслужват, както следва:

Велики Преслав и кв. Кирково:
– контейнери тип “Бобър” 1,1 куб.м. – 1 път седмично;
– кофи за смет 0,1 куб.м. – 1 път седмично;
– улични и паркови кошчета за отпадъци – 2 пъти седмично.
села:

С. Хан Крум и с. Драгоево: кофи за смет 0,1 куб.м. и контейнери тип „Бобър” 1,1 куб.м. – 3 пъти в месеца в интервал през 10 дни;
С. Имренчево, с. Мостич, с. Кочово, с. Осмар, с. Троица, с. Миланово, с. Мокреш, с. Златар и с. Суха река: кофи за смет 0,1 куб.м. и контейнери тип „Бобър” 1,1 куб.м. – 2 пъти в месеца, в интервал през 14 дни.

Дейността ще се извършва по утвърдени по месеци от годината графици по райони и по населени места, които са достъпни на сайта на Община Велики Преслав: www.velikipreslav.bg секция: Околна среда, рубрика: Отпадъци – Битови отпадъци.

Сметосъбиращите автомобили на дружеството са оборудвани с GPS – система за проследяване, с предоставен на община Велики Преслав достъп до информацията.

При необслужен съд за отпадъци с повече от 1 ден от утвърдения график, гражданите могат да сигнализират изпълнителя на услугите: „БКС“ ЕООД гр. Велики Преслав на тел: 0538/42226, ел. поща: bks_v¬¬_p@abv.bg или Общинска администрация Велики Преслав на тел: 0538/48253, ел. поща: info@velikipreslav.bg

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *