Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 826

“СиВен” с дарение за болницата

Фирма „Си Вен“ дари 60 броя защитни облекла на шуменската МБАЛ. Според Венцислав Венев, един от собствениците на фирмата, облеклата са изработени от материали с изключително високо качество и са сертифицирани. Те бяха представени на брифинг в кметството днес. Директорът на болницата д-р Димитър Костов сподели с мен, че има нужда от костюми и фирма „СиВен“, и лично Венци Венев, откликнаха на нуждите на местното здравно заведение, каза с благодарност за жеста кметът Любомир Христов.

Фирма „СиВен“ има сертификат и за износ на такива облекла, каза Венев и уточни, че тези облекла са изработени специално за шуменската болница. Те са със залепващи шевове, които не пропускат нищо. Материята е дишаща, пропуска влагата от тялото навън, но обратното пропускане е невъзможно. Материята издържа на 10 000 милиметра воден стълб и на практика е непромокаема, каза Венев.

Днес следобед защитните костюми ще бъдат дарени на МБАЛ -Шумен. Подкрепяме усилията на медиците и, ако се наложи, ще доставим още облекла, каза Венев.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *