Добра ли беше за вас 2021?

or

гласували: 155

Сертификат и за библиотеката

От 1 декември Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” ще работи със зимно работно време: от 9:00 до 17:30 ч. в работните дни от понеделник до петък и от 9:00 до 17:00 ч. в съботните дни.

От същата дата посещението в библиотеката и ползването на нейните услуги на място ще е възможно единствено за читателите, притежаващи валиден документ за ваксинация или преболедуване на COVID-19.

От библиотеката препоръчват да се ползва монтираният на централния й вход библиомат. Желаещите да заемат книги чрез библиомата могат да направят заявката си на имейл libshumen@abv.bg или на телефон 0879060070. Когато заявката е изпълнена, ще получат чрез телефонно обаждане или sms съобщение номера на клетката, в която са заявените книги, и кода за достъп до нея, след което ще разполагат с 24 часа да освободят клетката.

За предотвратяване на риска от пренасяне и предаване на зараза, в това число и от COVID-19, връщаната и заеманата от читателите литература се обработва в UV машина за стерилизиране и почистване на книги.

Библиотеката няма да работи с читатели в дните от 24 декември до 3 януари, включително. Първият работен ден през новата 2022 г. е 4 януари.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *