Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Сертификат за “Алкомет”

Само преди дни „Алкомет“ получи сертификат за одобрение в съответствие със стандарт IATF 16949:2016. Сертификатът е доказателство, че системата за управление на качеството на пресовото производство на компанията е в съответствие с изискванията на автомобилната промишленост. Полученият сертификат ще позволи на „Алкомет“ навлизане в пазара на производителите на автомобили и автомобилни части, тъй като водещите автомобилни компании и техните вериги на доставки изискват сертифициране по този стандарт.

Допълнителният ефект от това сертифициране  е оптимизирането на процесите, намаляването на загубите и подобреното качество на продуктите. Всико това води до понижаване на разходите и подобрение на постигнатите резултати.  

IATF 16949 е международен автомобилен стандарт, признат в света. 

Международната автомобилна работна група (IATF) е група от производители на автомобили, сформирани да предоставят на клиентите на коли по целия свят подобрени продукти. IATF включва следните производители на превозни средства:  BMW Group, Daimler AG, FCA, Ford Motor Company, General Motors, Jaguar Land Rover (JLR) Limited, Groupe PSA, Groupe Renault, Volkswagen AG и техните съответни търговски асоциации: AIAG (Съединени щати), ANFIA (Италия), FIEV (Франция), SMMT (Англия) и VDA (Германия).

Полученият сертификат отваря нови възможности за реализация и навлизането в нови сектори за производство на шуменската компания.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *