С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Секси пране

Спектакълът “Секси пране” от Мишел Римл с участието на Албена Колева, гостува на шуменска сцена на 21.01.2019 г. от 19,00 ч. Билетите са с цени 10.00, 12.00 и 14.00 лв., съобщават от пресцентъра на ДКТ „В. Друмев“.

Партньор на Албена Колева е Димитър Бакалов, преводач и режисьор на спектакъла.

Въоръжени с наръчник “Секс за начинаещи”, двамата герои – Алис и Хенри – решават да прекарат уикенда в скъп и лъскав спа-хотел с определена мисия – да съживят техния 25 годишен брак. Времето си е казало думата – децата са пораснали, стресът и ежедневието са превърнали бурната им любов в навик. В изблик на отчаяние, Алис взима решение посредством този уикенд да сложи край на мъките – да положат огромно усилие и да спасят брака си, или да се разведат и да поемат по различни пътища.


В развитието на сюжета Алис и Хенри споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения, и зрителят навлиза в предизвикващите бурен смях детайли на кризата на средната възраст. Сюжетът ни превежда от комичното към сериозното и обратно. Преоткриването на любовта и силата на съюза между Хенри и Алис е едновременно и трогателно, и много, много забавно и резонира у зрителите от всяка възраст.
От премиерата си през 2003 в Канада, “Секси пране” се радва на изключителен успех в Канада, САЩ, Европа и Африка.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *