С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Свърши се!


Свърши се! Мандат 2019-2023 г. на Общинския съвет в Шумен остана в историята. Като за последно, на днешната сесия, не липсваха поредни схватки, квалификации и обидни думи. Това като че ли беше запазена марка на този състав. Емоциите понякога надделяваха над разумните решения, друг път разумът отстъпваше пред партийните повели. Въпреки това през последния мандат Шумен получи добри решения.
На изпроводяк председателят на Общинския съвет адв. Ася Аспарухова развълнувана благодари на съветниците, на администрацията и на кметския екип за доброто взаимодействие. „Основната ни цел, която си поставихме в началото бе да работим за доброто на нашия град и нашата община. Уважаеми г-н Христов, уважаеми зам.-кметове, благодаря на всички вас и на целия екип за вашето старание и за взаимодействието, което осъществявахме през всичките тези години. Искам да благодаря на всички медии за високия професионализъм, с който отразявахте нашата работа. И не на последно място искам да благодаря на тези прекрасни момичета от звеното, което подпомагаше работата на Общинския съвет – те помагаха на всеки един поотделно в процеса на нашата работа и следяха прецизно за изпълнението на нашите задължения като общински съветници. Уважаеми дами и господа, за мен беше чест да бъда председател на Общински съвет Шумен. Пожелавам ви здраве и удовлетворение от това, което правите“, каза в последното си обръщение към съветниците и кметския екип Ася Аспарухова.


От своя страна кметът Любомир Христов също благодари на всички за 8-те години съвместна работа. „В тази зала сме били съмишленици, били сме противници, дискутирали сме, карали сме се, но в края на краищата имахме съгласие по един от най-важните проблеми на Шумен – просперитета на града. И благодарение на вас успяхме да съградим всичко това, което днес виждате в Шумен – да приключим пречиствателната станция за отпадни води, да започне изграждането на пречиствателната станция за питейни води, на довеждащия водопровод, спортни зали, да покрием река Енчова, асфалтирането с кредита който изтеглихме, Старческия дом и много други неща, които аз смятам, че свършихме съвместно. Говоря за съгласието – без съгласие няма просперитет. Голяма час от вас ще бъдат тук и в следващия общински съвет. Ще дойдат и млади колеги, учете ги, нека от вас те да приемат неща, които да са от полза на Шумен, да знаят, че всички заедно можем да направим така, че Шумен да се развива и да бъде град, в който хората да искат да останат да живеят. Благодаря ви за съвместната работа“, завърши обръщението си към съветниците кметът Любомир Христов.
За финал съветниците си направиха обща снимка пред сградата на общината.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *