Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 411

Светли празници!

По поводпредстоящите  коледни и новогодишни празници кметът на Шумен Любомир Христов отправя поздравление към жителите на община Шумен. В него се казва:
       Скъпи съграждани,
Изпращаме една много различна година. Не знаем кога предизвикателствата, пред които сме изправени, ще отминат. Дано да е по-скоро и да продължим заедно напред.
Бих искал да благодаря на шуменци, които въпреки трудностите и ограниченията, полагаха усилия и не престанаха да работят за развитието на нашия град. Преди всичко обаче дължим признание на медиците, на учителите, на социалните работници и на всички, от които зависи да опазим човешкия живот в условията на пандемия.
Нека да посрещнем с надежда новата 2021-а година. Вярвам, че шуменци са хора със силен дух. Хора, които неведнъж са показали, че могат да бъдат единни и да насочат цялата си енергия към по-доброто ни общо бъдеще.
Да си пожелаем да бъдем здрави. Да се радваме на своите близки и на топлината в дома. Да имаме силата да преодоляваме препятствията и мъдростта да постигаме нови успехи.
     Весела Коледа и честита Нова година!

    Любомир Христов, кмет на община Шумен

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *