Искате ли да има предсрочни парламентарни избори?

or

гласували: 47

Сбогом, Мария!

“Днес се прощаваме с нашата колега, учителка и приятелка Мария Йорданова.” – написаха в деня за поклонение колегите й от общинската администрация.

“Напусна ни един достоен човек, всеотдаен дългогодишен служител в системата на образованието, на когото като директор се падна тежката задача да организира по нов начин дейността на Центъра за подкрепа на личностното развитие на децата на Шумен. Ще я запомним като открит и сърдечен човек, отдадена на работата си, запазила младежкото в себе си, готова безрезервно да подкрепи децата, младите хора и всеки, който има нужда от помощ.
Общинското ръководство поднася дълбоки съболезнования на семейството и на нейните близки.
Сбогом! Почивай в мир, Мария!”

Своята покруса изразиха и работещите в ОДК. “Целият екип на ЦПЛР – ОДК “Анастас Стоянов” изказва съболезнования на семейството и близките.

Тя ще остане в паметта на всички като добър професионалист, приятел и колега. За времето, в което Мария Йорданова бе директор на ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ тя остави дълбок отпечатък. Благодарение на нея бяха организирани редица благотворителни инициативи в помощ на общността и бе опора за всички школи част от Детския комплекс.

Поклон пред светлата и памет!”

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *