С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

„Сава синдром“ е вдъхновение

СУ „Сава Доброплодни“ в Шумен изпраща днес своите зрелостници с надежда за успешна реализация, сбъднати мечти и намиране най-вярната посока в живота. Днес те минаха за последен път под училищния венец, за да се отправят към голямото приключение – животът. Паралелките излязоха последователно с присъщите за младостта възгласи, цветни балони и с много емоции. Почти в стихове, обрисуваха своите любими учители, с които днес се разделят, но на които дължат много. За тях бяха и благодарностите от сърце, и извиненията за младежките лудории през годините на обучение.

Днес по традиция изпращаме поредния випуск, но всички ние знаем, че всеки випуск е различен посвоему, има различен дух, различни желания и мечти. Вълнувам се, защото „Сава синдром“ не е просто поза, „Сава синдром“ е вдъхновение, любов, сърцатост“, заяви в приветствието си към зрелостниците директорът на училището д-р Албена Иванова-Неделчева. „12 години минаха като миг, в началото бяхте плахи, днес сте уверени. Пред вас предстои обаче нещо ново, което вероятно ще ви плаши, но в това няма нищо лошо, защото аз знам, че вие, с всичко онова, което получихте от Средно училище „Сава Доброплодни“, със знанията, които имате, ще успеете, ще бъдете първи. Сигурна съм, че част от вас ще се върне тук и ще бъдем от една страна. Имам нужда от вашата подкрепа, за да продължи „Сава синдром“ на СУ „Сава Доброплодни“. Благодаря ви, на добър път, обичаме ви, не забравяйте класните си ръководители и колегите!“, с тези последни думи директорът Албена Иванова-Неделчева изпрати зрелостниците на випуск 2024г.

 

Церемонията продължи с връчване на ленти на отличниците на випуска и на първенците по профили и на учениците, които са допринесли за утвърждаване на името на училището.

Честта да получи лентата „Първенец на випуска“ бе за Александра Антонова Маринова от 12а клас, профил „Софтуерни и хардуерни науки“.

След официалната церемония ученици от паралелката по хореография демонстрираха своя талант, а правото хора увлече ученици, учители, родители и гости.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *