С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,362

Рок фест в Шумен

Тридневен рок фест ще събере фенове от цялата страна в парк „Студентски“ в Шумен в дните от 14 до 16 юни. Очаква се да пристигнат 15 групи, като всяка вечер на сцената ще се представят по пет групи. До момента групите, които са потвърдили участие са:5 групи за Battle of BG bands (Terravore, Enthronement, Revolutions Per Minute, The A.X.E Project, Headmaster), Черно фередже, LOST SENSATION,URBAN GRAY, БАРАБИ БЛУС БЕНД, СПРИ МА, DAY OF EXECUTION, FAT WHITE CHEFS, DARK BLUE INC., SAINT’N’SINNERS.

Проявата се организира от сдружение „Рок  общество“ с финансовата подкрепа на Община Шумен, която влага в събитието 25 000 лв. Днес представители на сдружението Рени Хараланова, Емо Василев и Александър Бакалов, който ще бъде и водещ на събитието, представиха програмата на феста. Това ще бъде празник на хубавата музика, ще има по нещо за всички възрасти, казаха организаторите.

Билетите са пуснати в продажба в мрежата на Eventim. Еднодневният билет ще струва 15 лв., двудневният  – 25 лв., ще има и билети за вип гости. Първият ден  феновете на рок музиката ще могат да влизат безплатно. Входът за посетители е от страната на Шуменския университет. Предвидени са паркоместа за посетителите с автомобили, уточниха организаторите.

Вратите на парка ще бъдат отворени от 17 ч. за посетители, а концертите на групите ще започват от 18 ч. Последната група ще слиза от сцената в 23 ч.

През деня парк „Студентски“ ще бъде свободен за посетители.

Повече подробности можете да научите от страницата на Рок феста.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *