С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Референдум от “Карлсберг”

Carlsberg_ShumenСлужители на Карлсберг България ще облагородят през септември някои от любимите публични пространства на жителите на Шумен. Инициативата е част от Дните на доброволчеството, които се провеждат всяка година в компанията, съобщиха от PR агенцията AMI Communications, която обслужва бирения гигант. Изборът на местата, които ще бъдат обновени “Карллсберг” ще остави на самите шуменци със своеобразен референдум по темата. Първоначалният подбор на местата, които ще участват в “референдума” е направен от Община Шумен.

 

Жителите на Шумен ще имат възможност да гласуват коя тяхна любима локация да бъде обновена в специална анкета на страницата на Шуменско във Facebook с името Шуменско Хората Сбира. Гласуването се провежда от 26-ти август до 3-ти септември.

 

Участниците в анкетата ще избират от следните пространства за облагородяване: Парк „Студентски“; Детска площадка до училище „Княз Борис I“; Детска площадка срещу бензиностанция Шел на булевард „Симеон Велики“; Район около къщата на Панайот Волов; Детска площадка на улица „Дедеагач“ 16 – срещу СОУ „Васил Левски“.

 

В дните на доброволчеството през септември ще се включат служители на Карлсберг. Те ще дадат своя личен принос за подобряването на градската среда в Шумен, чрез залесяване, почистване, боядисване и освежаване на избраното публично пространство.

 

“С тази инициатива бихме искали да дадем пример за това как с малко усилия и много желание всички ние можем да направим българските градове много по-приятни за живеене“, сподели Иванка Перич, мениджър на пивоварна Шумен в Карлсберг България.

Коментари

  • Стар Шуменец август 28, 2015 в 10:26 pm

    Че то, останаха ли, служители на Карсберг в Шумен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *