Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 506

Ретро рали минава през Шумен

Шумен посреща участниците в тазгодишното 16-о издание на ретро рали „Златни пясъци“ тази събота, 5 юни. Ретро автомобилите ще пристигнат в града между 12.00 и 12.30 часа и ще се подредят по бул. „Славянски“ – в участъка между Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ и Община Шумен. Пред сградата на общинската администрация пилотите ще демонстрират майсторско кормуване по трасе с препятствия, съобщават от пресцентъра на общината.

След това автомобилите ще се изтеглят към парка „Кьошковете“, където им предстои да изминат трасето от пивоварния завод „Шуменско пиво“ до паметника „Създатели на българската държава“.От там екипажите ще потеглят към Вехтово, като ще се движат с не повече от 50 км./ч. съгласно Правилника за движение по пътищата.

Заради преминаването на ретро автомобилите през Шумен на 5 юни, събота, от 11.00 до 14.00 часа ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“.За времето от 7.00 до 14.00 часа в събота, 5 юни, паркингът пред сградата на Община Шумен – в частта от Военнния клуб до ул. „Карел Шкорпил“ трябва да бъде освободен от автомобили.

Временната промяна в организацията на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *