С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,705

Ревю в медицинския

2503b

Снимки: Фейсбук

Бъдещите медицински сестри и акушерки от шуменския филиал на Медицински университет – Варна направиха модно дефиле в униформи днес в първия си ден на отворените врати.

Учебното заведение обучава първия випуск медицински кадри едва от миналата година след дълго прекъсване.

Момичетата и двамата мъже във випуска дефилираха в медицински тоалети, произведени от пловдивска фирма. В дефилето участва и директорът на филиала проф. Соня Тончева в интересна дреха, създадена за ръководители на здравни заведения.

Преподавателите и студентите се срещнаха с бъдещи кандидат-студенти. Освен че получиха информация информация за обучението, гостите участваха във викторина с въпроси от областта на здравните грижи, гледаха и демонстрации как се работи в екип.

2503

Ако идната седмица общинският съвет вземе решение, филиалът за медицински сестри и акушерки ще получи още един етаж от сградата на бившия тубдиспансер, в който се помещава.

2503e

Като добра поличба на Благовещение в деня на отворените врати се изтълкува ятото щъркели, прелетяло над покрива на филиала. На 11 май е следващият ден, в който медицинският колеж отново ще приема граждани.

2503a

2503c

2503d

Коментари

  • Varg март 26, 2016 в 11:51 pm

    Ако бяхме знаели можеше да идем да оценим по достойнство,като жури.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *