Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 324

Рали „Стари столици“

Юбилейното издание на най-старото рали в България „Стари столици“ ще се проведе на 19 и 20 септември (събота и неделя) в Шумен. Официалното откриване е в събота от 13.00 часа на платното пред хотел „Шумен“. В церемонията ще се включи ретро автомобил, който ще поведе колоната от състезателните автомобили на участниците. Ще има и кратка музикално-танцова програма, съобщават от пресцентъра на Община Шумен.

След откриването ще бъде даден стартът на първия етап на състезанието. Надпреварата включва няколко скоростни отсечки, които ще преминат през територията на Шумен, Велики Преслав и Върбица. От съображения за сигурност и спазване на противоепидемичните мерки тази година няма да има градски етап в състезанието.

Заявки за участие се подават до 14 септември на имейл адрес staristolici@abv.bg. Списъкът на участниците ще бъде обявен на 16 септември на официалния сайт и във фейсбук страницата на ралито.

Организатори на тазгодишното издание на състезанието са АСК „Шумен аутоспорт“ и Автомобилна федерация на България със съдействието на общините Шумен, Велики Преслав и Върбица.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *