Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 324

Радев из окръга

“Пред всяко едно управление има много рискове, но виждате, че ние имаме пробив в сигурността и то на управлението на държавата в лицето на министър-председателя. И по този начин България се разкрива в една изключително негативна светлина пред света.” – това каза в отговор на журналистически въпрос при посещението си в Плиска президентът Румен Радев по повод спешната му среща вчера с шефовете на службите. “И тук е мястото на службите да се изясни цялата тази ситуация – какви мерки могат да се предприемат, така че това да не се допуска”, допълни Радев.

Поведението на Румен Радев, нареден на опашка, предизвика симпатии и умиление в социалните мрежи. Снимка: Кристина Табакова

Президентът на България е на посещение в Нови пазар и Каспичан, като визитата му в областта включва още Плиска и Мадара. Преди това снимка на държавния глава, който чака реда си пред мъжката тоалетна на бензиностанцията на ОМВ на магистрала “Хемус” обиколи социалните мрежи и предизвика вълни на умиление от това, че Румен Радев е народен човек.

В Нови пазар Румен Радев беше посрещнат официално на градския площад от кмета на общината Георги Георгиев, по-чиято покана държавнят глава е в Шуменско. След посрещането Радев и официалните лица минаха пеша до сградата на кметството, като по пътя президентът спря да говори с новопазарчани. От домакина си Георги Георгиев президентът получи като дар бутилка местно вино и алманах с графики. След това държавният глава замина за Плиска.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *