С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

 Работилница за графити

Двудневна еко арт работилница за създаване на нови пейки се организира от фондация „Подобри“. Тя ще се проведе на 15 и 16 юли от 10:00 ч. в парка около „Младежка сфера“, съобщават организаторите.

Първият ден ще стартира със строителната работилница. В нея ще се конструират пейки от палети. За изработването и сглобяването ще съдействат ентусиазирани доброволци. Всички необходими инструменти и материали ще бъдат подсигурени.

Втората част от арт работилницата ще започне с обмислянето на идеи за дизайн на 10-те нови пейки. За целта е поканен и специален гост, графити артистът Алекси Иванов, който ще се включи в дейността в събота от 16:00 ч. Той ще сподели своя опит и ще въвлече младежите в света на уличното изкуство. Всеки от участниците ще има възможност да създаде свое уникално пано, което ще бъде инсталирано на гърба на всяка нова пейка.

Целта на събитието е да се включат повече млади хора, които да отразят уникалния дух на младежката общност в Шумен. Може да участва всеки, който умее да рисува или иска да научи нови техники.

„Младежка сфера“ може да стане още по-привлекателно място, като създадем удобна и приветлива зона за посетителите на предстоящите летни събития.

Събитието е част от проекта „Шумен под Сферата“ и се осъществява с финансовата подкрепа на ЕС по програма „Европейски корпус за солидарност“ и Център за развитие на човешките ресурси.

Линк към събитието: https://fb.me/e/fQ6Jy5wbJ

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *