С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

ПТП-та с деца

1706 Две деца – момиче и момче на по 10 г. са в болницата след пътно-транспортни произшествия, станали днес в селата Радко Димитриево и Мараш. Едното е със счупени крак и ръка, другото – с черепно-мозъчна травма.

Момиче на 10 г. пътувало с дядо си във “Фолксваген Пасат”, когато към 13,50 часа на прав участък 70-годишният водач изпуснал управлението и колата се ударила в дърво. Катастрофата е станала при кантона на с. Радко Димитриево.

Случайно преминаващ покрай ПТП-то лекар помогнал на дядото и внучето. По-късно в болницата прегледите показали, че дядото има счупени ребра и пробит бял дроб, а внучката е със счупени десен крак и лява ръка. Никой от двамата не е с опасност за живота.

Другото дете, момче с колело, е пострадало на пътя при входа на село Мараш. Велосипедът бил в насрещната лента, колелото се усукало и момчето паднало току пред гумите на “Форд Фиеста”, управляван от 20-годишна шофьорка. Удар в колата няма, уточняват изрично от полицията. Детето е откарано в болницата с черепно-мозъчна травма.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *