С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Проф. Колев: Поемам сериозна отговорност

Проф. Георги Колев, ректор на шуменския университет „Епископ Константин Преславски,“ е кандидатът за кмет на Шумен на ПП ГЕРБ. И този път кандидатурата му е издигната като гражданска квота, както и преди два мандата, когато бе и председател на Общинския съвет в Шумен.

Пред журналисти проф. Колев благодари на координаторите и членовете на ГЕРБ и на Бойко Борисов, които са го номинирали за този пост. „Сега е много сложно да говоря за амбиции, но мога да говоря за отговорност и може би тук е мястото да кажа защо се съгласих и какво значи за мен кандидат-кмет за Шумен. Първо това е моят град, сантиментът е огромен, имам управленски, административен, организационен опит и мисля, че ще се справя със задачите.

Намеренията на проф. Колев е ГЕРБ да води позитивна кампания, защото воденето на антикампания е непродуктивно Той пожела успех на всички кандидати да стигнат до крайната цел. Според него едва след първи тур ще стане ясно и ще си отговорим на много въпроси, свързани протичащите процеси във всяка една партия, без изключение.

Проф. Колев заяви, че умишлено не е участвал в структурирането на листата за общински съветници. Аз съм гражданска квота и не исках да вземам никакъв превес. Листата е изцяло партийна, но аз лично познавам всеки един от листата, а знаете, че една победа е борба на екип и резултатът на един кмет много зависи от хората, които са в листите, така че нямам притеснения, коментира проф. Колев.

Като представител на гражданската квота проф. Колев смята, че ще може да привлече повече гласоподаватели, които да го подкрепят и които да му повярват.

Листа съветници ГЕРБ

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *